Populaire onderwerpen

Lees voor

Nieuwsflits

Onderstaand een greep uit onze nieuwsberichten. Kijk voor een compleet overzicht op Actueel nieuws.

 • Informatie monitoring en bestrijding eikenprocessierups Leudal

  In 2007 is op initiatief van gemeente Leudal een samenwerkingsverband van gemeenten opgericht met als doel de overlast van de eikenprocessierups gezamenlijk aan te pakken. De deelnemende gemeenten zijn: Leudal, Maasgouw, Peel & Maas, Roermond, Weert, Roerdalen, Beesel en Echt-Susteren, inmiddels aangevuld met Nederweert.

  Dit samenwerkingsverband werd gecompleteerd met een deskundig bedrijf, Herman Vaessen BV uit Maasbree.

 • 7 juli 2017- Tour de L1mbourg vanuit Leudal

  Ook dit jaar komt L1 tijdens de Tour de France met een dagelijks wielerprogramma op televisie, Tour de L1mbourg. Vorig jaar beleefde dit programma de eerste editie, elke dag vanuit een andere gemeente in Limburg.

 • Onderzoek naar het huidig beeld van en over Leudal

  Wij willen onze inwoners zo goed mogelijk van dienst zijn en horen dan ook graag hoe u over de gemeente Leudal denkt. We laten daarom een onderzoek uitvoeren naar het huidig beeld van en over de gemeente bij onze burgers, verenigingen en bedrijven.

 • Inloopavonden “Reconstructie Esdoornlaan en Nunhemseweg in Haelen”

  Hierbij nodigen wij u uit voor de inloopavonden voor het project “Reconstructie Esdoornlaan” op woensdag 3 mei 2017 vanaf 19:00 uur tot ca. 20:30 uur en voor het project “Reconstructie Nunhemseweg” op donderdag 11 mei 2017 vanaf 19:00 uur tot ca. 21:00 uur.

  Beide avonden worden gehouden in Trefcentrum Aldengoor”, Kasteellaan 7a te Haelen.

 • Uitreiking Koninklijke onderscheidingen

  In de gemeente Leudal hebben op 26 april acht inwoners uit handen van burgemeester Arno Verhoeven een onderscheiding mogen ontvangen. Maar liefst 7 personen zijn benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Mevrouw Mariëlle Beynsberger e/v Coenen is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

 • Benoeming dr. L.J. Schouten tot raadslid

  De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Leudal maakt ingevolge artikel W7 van de Kieswet bekend dat de heer dr. L.J. (Leo) Schouten, wonende te Heythuysen, bij zijn besluit van 5 april 2017 is benoemd tot raadslid.

10 jaar Leudal

WhatsApp buurtpreventie

Bestrijding eikenprocessierups

Info voor aanbieders Wmo en jeugdhulp M-Limburg

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Wij werken op afspraak. Een afspraak maakt u gemakkelijk via de Online afsprakenplanner of via tel: (0475) 85 90 00.